Synlig

Är du e-handlare och vill öka din försäljning?

Vad gör Synlig?

E-handelsbyrån Synlig har riktat in sig på att se till att e-handlare kan maximera sin trafik och försäljning genom att nyttja de digitala kanalernas potential på bästa sätt.

Alla e-handlare har olika förutsättningar när det gäller position på marknaden, produkter, marginaler, budget mm. Därför börjar Synlig alltid med ett samtal med er där ni tillsammans går igenom utmaningar och möjligheter.

Utgångspunkten är att nyttja de digitala kanalernas potential på bästa sätt. Det kan handla om att säkerställa så att ni har en optimal konverteringsgrad i er webbutik till att ni lägger era marknadsföringspengar på rätt kanaler. Oavsett om det är Google Ads, annonsering på Facebook eller att arbeta med utvalda influencers.

Målet är att sänka er anskaffningskostnad per ny kund och order! När det ligger rätt där kan Synlig och ni sedan tillsammans börja skala upp er försäljning! Synlig kan bland annat hjälpa er med,

 Google Ads annonsering inklusive annonsering i Google Shopping för ökad försäljning i det annonserade sökresultatet
 Annonsering hos Facebook
 Konverteringsoptimering för din webbutik
 Uppsättning och konfigurering av Googles verktyg och funktioner

Synlig & Wikinggruppen

Tack vare vårt samarbete kan Synlig erbjuda Wikinggruppens kunder djup kunskap om marknadsföring och hur man nyttjar de digitala kanalernas potential på bästa sätt. Detta i kombination med hög kompetens om Wikinggruppens e-handelsplattform. Det innebär att Synlig, om du vill, kan arbeta direkt i din webbutik hos Wikinggruppen.

Kontakt

Tag gärna kontakt med Tim Svensson som är affärsutvecklare & grundare av Synlig på 0725-05 09 05
alternativt tim@synlig.se för ett kostnadsfritt strategimöte. Du kan också läsa mer på synlig.se